English (UK)Srpski (sr)

Vila Lago - Garni hotel **** - Palic Vila Lago - Garni hotel **** - Palic

Vila Lago - Garni hotel **** - Palic Vila Lago - Garni hotel **** - Palic

Vila Lago - Garni hotel **** - Palic Vila Lago - Garni hotel **** - Palic

Vila Lago - Garni hotel **** - Palic Vila Lago - Garni hotel **** - Palic

Vila Lago - Garni hotel **** - Palic Vila Lago - Garni hotel **** - Palic

Vila Lago - Garni hotel **** - Palic Vila Lago - Garni hotel **** - Palic

S.P.A.

Pored svoje široke ponude, Hotel "Vila Lago" Vam predstavlja svoj SPA centar sa mnoštvom sadržaja: IC kabina, hidromasažni bazen, parno kupatilo i masaža.IC KABINA: Redovna upotreba infracrvene kabine pridonosi različitim pozitivnim učincima na Vaše zdravlje i dobro raspoloženje. Ona povećava telesnu otpornost na bolesti, zagreva i opušta ukočene mišiće i zglobove i čisti Vašu kožu. Telesni imuno-sistem se pospešuje, povećava se protok krvi snabdevajući mišiće i kožu svežom hranom. Jako znojenje pomaže čišćenju otrovnih sastojaka iz tela i dubokom pročišćavanju kože. Posle tretmana osećaćete se osveženi, puni nove energije i vitalnosti.HIDROMASAŽNI BAZEN: Boravljenje u hidromasažnoj kadi je idealno za postizanje blagostanja po celom telu. Posebna kombinacija vazduha i vode osim značajnog i neposrednog osećaja opuštanja, uzrokuje i  širenje krvnih sudova sa posledicom stimulacije krvotoka, popuštanja tenzije u mišicima i pročišćavanje kože. Masaža, hromo terapeutsko delovanje podvodnih reflektora i ozon koji permanentno kruži daju fantastičan efekat.PARNO (TURSKO) KUPATILO: Kada uđete u „Tursko kupatilo" dočeka Vas  nežan "oblak" pare koji Vam u svakom slučaju pomaže da se oslobodite svakodnevnog stresa, nudeći Vam jedan potpuni osećaj užitka i psiho-fizičkog odmora. Izloženi vlažnoj toploti, mišići se sami opuštaju i tako utiču na celi organizam. Delotvornost turskih kupatila osetno je i kod hroničnih poliartikularnih reumatskih oboljenja, menstrualnih i klimakterijskih tegoba, metaboličkih poremećaja i problema kod disajnih puteva (bronhitisa, uvećanih krajnika, sinusa, itd.). Turska kupatila su i „eliksir lepote" koja pročišćavaju kožu do najdubljih slojeva i čine je mekanom, dajući joj mladalački sjaj i elastičnost koja se odražava i na samo telo.MASAŽA: Masaža je terapijsko umeće koje ima pozitivan efekat na sve telesne sisteme i preventiva je dobrom zdravlju. Efekti masaže mogu da budu umirujući, sedativni, pružaju olakšanje kod nervne razdražljivosti.
Uticaji masaže na nerve mogu biti stimulativni, dovodeći do povećanja aktivnosti mišića, krvnih sudova i žlezda. Njena vrednost u slučajevima letargije i zamora je neprocenjiva. Za vreme masaže velikom brzinom se eliminišu otrovne supstance akumulirane u našem telu izloženom stresu.
Masaža je odlično preventivno lečenje, kao i suštinski važna za održavanje zdravlja i kondicije.

 

 

SPA centar

RADNO VREME

VREME TRAJANJA TRETMANA

CENA

16 – 22 h

90 minuta

1000 din.

U cenu od 1000 din je uključena IC kabina, Tursko kupatilo i hidromasažni bazen(korišćenje SPA centra je u skladu sa pravilima Hotela). Masaža i tretman za negu lica i tela se posebno naplaćuju

Tretmani u spa centriu traju 90 minuta i potrebno je zakazati termin za koriscenjeg istog -na recepciji!!!

NAPOMENA:  Deci do 12 godina je zabranjeno korišćenje SPA centra

Cena za korisnike spa centra koji nisu gosti Hotela "Vila Lago" je 2.500,00 dinara po osobi u trajanju od 90 minuta!

View the embedded image gallery online at:
http://vila-lago.com/index.php/sr/spa#sigProGalleriaa130260497

 

Kontakt

  • Jožefa Hegediša 16b, 24413 - Palić
  • +381 24 603-500, +381 65 9 888 008

Pratite nas: 

 Hotel "Vila Lago" ****
Pozovite nas:
  065/ 9 888 008

 

Lokacija

Pogledajte lokaciju Vile Lago na Paliću

 

Vremenska prognoza